CREPS DE XOCOLATA

        Recepta
d’una crep de xocolata:
Ingredients necessaris per fer-la:Resultat d'imatges de fotos de mantega
mantega
Resultat d'imatges de farina blat farina

                            Resultat d'imatges de xocolata desfeta
crema de xocolata

Resultat d'imatges de ous
ou fresc



Resultat d'imatges de llet      llet i si voleu podeu posar fruita


PASSOS A SEGUIR:


1r: Posem en un bol la farina i l’ou i afegim la llet, batem
tot fins que aconseguim una pasta fina i li afegim una mica
de sucre.
2n: Ara posem una paella a mig foc i afegim la mantega.
3r: Quan estigui desfeta li afegim una capa fina de pasta.
Fer moviments girant la paella, a poc a poc. Com veieu la
crep es va fent a poc a poc.
4t: Quan qualli per un costat girem la crep amb una
forquilla, farcim les creps amb una bona capa de xocolata i
la dobleguem per la meitat, col·loquem la crep al plat si
volem podem posar-li fruites. Afegim sucre o sal com a
ingredient final i ara ha arribat el millor moment, ens la
mengem

ONA RAFART

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

RECEPTA DE PASTÍS

Up pop color

CIUTATS